Panírozott csirkeszárnyak kukorica salátával
sponsored links
Rántva is lehet jó, pláne ha jó a szárny. Bármilyen furcsa, a hengermalom úti teszkóba járok értük. Elég kicsik ahhoz hogy könnyen átsüljenek, ami most hogy panírban volt külön érdekessé tette a dolgot. Bár gyorsan ezzel se lettem kész.
Nem nagyon szeretek csontos húst sütni panírban mert kissé tartok tõle hogy vagy a panír ég meg, vagy a hús lesz nyers. Most aszthiszem eltaláltam, egyik se lett.
Viszont keveset vettem így kellett nézni még valamit mellé. Aztán eszembejutott hogy még múltkor valamilyen okból egy kukoricakonzerv is került a szekrénybe. Talán pizzára akartam tenni de megmaradt.
Kellbele (2-3 fõre):
Csirkeszárny
8 db csirkeszárny, szárnyvégek levágva
1 dl olívaolaj
1 citrom leve
Tengeri só
Cayenne bors
Panírhoz ...