Panírozott csirkeszárnyak kukorica salátával

2011-08-08

sponsored links

 Rántva is lehet jó, pláne ha jó a szárny. Bármilyen furcsa, a hengermalom úti teszkóba járok értük. Elég kicsik ahhoz hogy könnyen átsüljenek, ami most hogy panírban volt külön érdekessé tette a dolgot. Bár gyorsan ezzel se lettem kész.

Nem nagyon szeretek csontos húst sütni panírban mert kissé tartok tõle hogy vagy a panír ég meg, vagy a hús lesz nyers. Most aszthiszem eltaláltam, egyik se lett.
Viszont keveset vettem így kellett nézni még valamit mellé. Aztán eszembejutott hogy még múltkor valamilyen okból egy kukoricakonzerv is került a szekrénybe. Talán pizzára akartam tenni de megmaradt. 
 
Kellbele (2-3 fõre):
 
Csirkeszárny
 
8 db csirkeszárny, szárnyvégek levágva
1 dl olívaolaj
1 citrom leve
Tengeri só
Cayenne bors
 
Panírhoz ...

Folytats a blogon ... fast-food.blog.hu/2011/08/08/panirozo...

sponsored links

Keres?s