Panna cotta ribizlizsel?vel
sponsored links
Feh?r r?teg:
250 ml habtejsz?n
40 g negyedannyi ?des?t?
1 cs. van?lia
6 g zselatinpor + 0,25 ml v?z
Felmeleg?tj?k a tejsz?nt az ?des?t?vel, van?li?val ?s belekeverj?k a v?zbe ?ztatott zselatint.
Ha langyosra h?lt, kiadagoljuk n?gy k?zepes poh?rba ?s h?t?be tessz?k, am?g megdermed. Ez kb. 2-3 ?ra.
Piros r?teg:
F?l kg ribizlit kev?s v?zzel puh?ra f?z?nk, ?tpasz?rozzuk ?s elf?zz?k bel?le a vizet. Lesz kb. 200 g p?r?, ehhez adunk
50 g m?zet
40 - 50 g negyedannyi ?des?t?t
15 g ?tkez?si kem?ny?t?t ?s bes?r?tj?k
Ha langyosra h?lt, elosztjuk a poharakban ?s ism?t h?t?be tessz?k.
Barna r?teg:
10 dkg ?tcsokol?d?t
300 ml tejjel ?sszeolvasztunk, ?des?tj?k ?zl?s szerint,
reszelt narancsh?jat adunk hozz? ?s elkever?nk benne egy csomag Expressz zselatinport.
Amikor langyosra h?lt, elosztjuk a poharakban ?s beh?tj?k.
A poharak megd?nt?se egy?ni kreativit?st ig?nyel, de nem lehetetlen.
Nagyon mutat?s desszertet k?sz?thet?nk.
#mutimiteszel #?tteremhelyett #di?t?s #finomdi?ta #poh?rdesszert #ribizlizsel?