Pandoro

2014-01-10

sponsored links

Karácsonyra kaptam ezt a finom,könnyû vajas kalácsot. De mivel volt rengeteg egyéb frissen sütött nyalánkság, ebbõl csak kevés fogyott. És nem csillag alakban szelte meg egyik családtagom, hanem mint a kuglófot,hosszában.

 DSC_0729.JPG

Így amikor tegnap ráleltem a kamrapolcon, nem tudtam belõle igazán mutatós sütit kreálni.

Pedig ha csillag alakban tudtam volna szeletelni, helyes fenyõ-alakot adott volna ki. De nem, ezt elfelejthettem!!

pandoro.jpg

Ezért készítettem krémtúrót és csokis pudingot, velük rétegeztem le.

Alulra egy réteg pandoro.

DSC_0730.JPG

Rászórtam némi mazsolát és aszalt szilvát,szeletelt mandulát, s erre kentem a túrókrémet.

DSC_0731.JPGDSC_0732.JPG

Ismét egy réteg kalács, majd leöntöttem a még meleg pudinggal.

DSC_0733_1.JPG

Szeletelt mandulával meghintve azonnal fogyasztható.

DSC_0737.JPG

Két hét után két nap alatt fogyott el. Csak azért 2 nap, mert hatalmas volt a kalács :)

Az olaszok jó sok vaníliás cukorral vagy vaníliakrémmel és tejszínhabbal eszik. Így is finom, higgyétek el!

Bármilyen maradék kalács felhasználható így !

Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom


Folytats a blogon ... mikormennyi.blog.hu/2014/01/10/pandoro

sponsored links

Keres?s