Palacsintat?szt?ban s?lt k?poszta
sponsored links
Tipikus indiai street food ?tel, jellegzetes f?szerez?ssel. Aki nem kedveli ezt az ?zvil?got, az egyszer?en csak s?val, borssal ?s fokhagym?val is ?zes?theti a t?szt?t, ?gy is nagyon finom lesz.
Hozz?val?k
20 dkg gyalult k?poszta
A palacsintat?szt?hoz
20 dkg liszt
1 toj?s
1 ev?kan?l joghurt
1 kis gerezd fokhagyma
1,5 k?v?skan?l s?
f?l k?v?skan?l ?r?lt gy?mb?r
f?l k?v?skan?l ?r?lt kurkuma
f?l k?v?skan?l r?mai k?m?ny
f?l k?v?skan?l sz?dabikarb?na
?r?lt csili ?zl?s szerint
A s?t?shez olaj
A t?szt?hoz a sz?raz hozz?val?kat, a joghurtot ?s a toj?st t?lba m?rj?k ?s csom?mentesre keverj?k annyi v?zzel, hogy s?r?bb palacsintat?szt?nak megfelel? ?llag? legyen.
Beleforgatjuk a k?poszt?t ?s a felforr?s?tott olajba egy-egy ev?kan?lnyi mennyis?get rakunk, amit kan?llal ellapogatunk.
Mindk?t oldal?t aranysz?n?re s?tj?k.
Tetsz?legesen ?zes?tett (s?, csili, petrezselyem, stb.) joghurttal k?n?lhatjuk.