Padlizs?nkr?m vari?ci?k
sponsored links
Az egyik kedvenc kenc?m... b?rmikor ?s b?rmennyit k?pes vagyok bel?le elpuszt?tani... ?ppen ez?rt viszonylag keveset k?sz?tek bel?le egyszerre...
Hozz?val?k:
Alapverzi?:
A baba ganoush-hoz: az alapverzi?hoz adjunk m?g:
A padlizs?nokat s?t?pap?ros tepsiben, el?meleg?tett 180 fokos s?t?ben kb 1 ?r?t s?tj?k. Ha k?sz, Kicsit hagyjuk h?lni. K?zben kev?s olajon megp?roljuk az apr?ra v?gott lilahagym?t ?s a z?zott fokhagym?t.
A langyos padlizs?nr?l leh?zzuk a h?j?t, a padlizs?n h?s?t vill?val ?sszet?rj?k, ?gy rusztikusabb lesz. De k?ses apr?t?val k?nnyed?n teljesen sima ?llag?ra tudjuk z?zni.
Hozz?adjuk a p?rolt hagym?kat, a must?rt, a k?tf?le pirospaprik?t, s?zzuk - borsozzuk. Alaposan ?sszekeverj?k, lehet?s?g szerint p?r ?r?ra a h?t?be tessz?k, hogy ?ssze?rjen.
A baba ganoush eset?n az alapverzi?hoz adjuk a citromlevet ?s a f?szereket. Kever?s, kicsit pihi ?s falatoz?s :)
J? ?tv?gyat hozz?!