Padlizs?n ?s juht?r? avagy Reggeli zamatok
sponsored links
H?t Dr?g?jim, nem tudom mit ?rjak ide ?gy, hogy ne ism?teljem magam ?
...na, de mindegy, a sztori a szok?sos, valami enni kell reggelire ?s van amit el kell haszn?lni... ? hm... ??
...na, de mindegy, a sztori a szok?sos, valami enni kell reggelire ?s van amit el kell haszn?lni... ? hm... ??
HAMIS PADLIZS?NKR?M
JUHT?R?VAL ?S ALM?VAL
Hozz?val?k:
1 db padlizs?n (kb.40dkg)
1 db alma
20 dkg juht?r?
rozmaring
bors, s?
ol?vaolaj
A padlizs?nt ?s az alm?t apr?, kb. 0,5 centis kock?kra daraboljuk.
JUHT?R?VAL ?S ALM?VAL
Hozz?val?k:
1 db padlizs?n (kb.40dkg)
1 db alma
20 dkg juht?r?
rozmaring
bors, s?
ol?vaolaj
A padlizs?nt ?s az alm?t apr?, kb. 0,5 centis kock?kra daraboljuk.
Megs?zzuk, borsozzuk, rozmaringgal ?zes?tj?k ?s 5-8 perc alatt ol?vaolajon megfonnyasztjuk, finoman megpir?tjuk.
M?g meleg hozz?keverj?k a juht?r?t, apr?tott petrezselyem z?lddel friss?tj?k, leh?tve, friss keny?rrel vagy pir?t?ssal k?n?ljuk.