P?r?hagyma-kr?mleves, 11. blogsz?linap
sponsored links
Kedves olvas?im, k?vet?im! Ma , azaz ?prilis 10 -?n ?nnepli blogom a 11. sz?linapj?t. K?sz?n?m, hogy olvastok a vil?g minden t?j?r?l. M?r nem lep?d?k meg , ha valaki Tanz?ni?b?l vagy ?ppen Keny?b?l keres. Egy reggel 1600 orosz l?togat?m volt, nem is tudom melyik receptre haraptak r?. Az eur?pai l?togat?imon k?v?l sok az amerikai, jap?n, k?nai ?s m?g sorolhatn?m... A napi ?tlag 200-300 szem?ly k?r?l mozog, de h?tv?geken 500 -ra is felmegy. K?sz?n?m, hogy vagytok ?s ha naponta csak egynek tudtam seg?teni, ?tletet adni, m?r ez meg?ri, hogy folytassam a receptek bejegyz?s?t. Ez a leves nagyon finomra siker?lt. Meg is kapta a csal?dt?l a csillagos 10-est. Hozz?val?k: 3 sz?l p?r?hagyma, 2 hagyma, 3 szem krumpli, s?, bors, f?l kisk. vegeta, 200 ml f?z?tejsz?n, kev?s vaj. El?sz?r a hagym?t ?s a p?r?hagym?t (csak a feh?r r?sz?t) apr?ra v?gjuk ?s kev?s vajon ?vegesre p?roljuk. Hozz?adjuk a megh?mozott, felkock?zott krumplit, fel?ntj?k vizzel ?s k?szre f?zz?k. S?zzuk, bors?zzuk, kev?s veget?val ?zes?tj?k. Ha k?sz, botmixerrel p?r?s?tj?k, hozz?adjuk a tejsz?nt, ?s m?g egyet forralunk rajta. Pir?tossal k?n?ljuk, de s?lt baconnal, sajttal esetleg cs?r?val is nagyon finoooom!