P?colt, ecetes toj?s
sponsored links
A p?colt toj?s legink?bb h?sv?t idej?n ker?l l?t?t?rbe, pedig kellemes pik?ns ?z?vel b?rmikor helye lehetne az asztalunkon. Nagyon sok recept ?s le?r?s megtal?lhat? az internet seg?ts?g?vel, ?gy der?lt ki sz?momra is, hogy apr? elt?r?sekkel, de szinte mind egyform?n k?sz?l.
Mivel ?n most k?sz?tettem el?sz?r, nem akartam t?lbonyol?tani, mert k?v?ncsi voltam az alap ?z?re. Nagyon nem ronthattam volna el, de az?rt m?gis ink?bb enn?l maradtam.
A tanuls?g v?g?l az lett, hogy finom, de t?bb ecet kell bele legk?zelebb, mert akkor j?, ha val?ban ?rezni a savany? ?z?t.
Sok recept szerint hagym?t is lehet tenni bele ?s igen lehet, s?t mindenk?pp ?gy fogom k?sz?teni a k?vetkez?t. Mi a hagym?t is hagym?val essz?k , de nemcsak ez?rt.
A f?szerez?st is sokkal b?trabban fogom csin?lni, hiszen az mind j?l illik a hasonl? p?clevekbe.
Az elk?sz?t?s ut?n h?t?ben t?rolva egy h?t ut?n is ?lvezhet?en finom, de kb.3-4 nap kell ahhoz, hogy meg?rjen ?s a toj?s ?tvegye a p?cl? ?z?t.
Tulajdonk?ppen a legegyszer?bb elk?sz?t?si m?d, ha a kedvelt savany?s?g fel?nt?l?vel k?sz?tj?k el, de egy kicsit t?nyleg ?rdemes t?bb ecetet tenni bele.
K?l?nleges finoms?g volt a h?sv?ti sonka mell?.