Orjaleves daragaluskával

2013-12-14

sponsored links

Orjaleves daragaluskával

Mi inkább a sûrû, jó sok zöldséggel telepakolt raguleveseket kedveljük. A húsleves, legyen az tyúk, sertés, vagy akár marha húsból készült, általában ünnepi alkalmakkor kerül az asztalra. Ilyen alkalom a Karácsony is. Ilyenkor, viszont kihagyhatatlan. Mivel, nálunk nem szokás a karácsonyi halászlé fogyasztás, ezért mi ezt a sertéscsontból és húsból készült orjalevest esszük az ünnepi asztalnál.

Orjaleves daragaluskával

Hozzávalók 6 személyre:

1,5 kg húsos karajcsont darabolva

40 dkg karaj vagy tarja darab egyben

5 szál sárgarépa

3 szál fehérrépa

1 kisebb zeller gumó, zöldjével ...

Folytats a blogon ... szilvasgomboc.cafeblog.hu/2013/12/14/...

sponsored links

Keres?s