Nem minden az, aminek látszik
sponsored links
Szilveszterkor készítettem ugyan ezt a salátát, de megfeledkeztem arról, hogy írjak róla.
Egyszerû és irtó gyorsan elkészülõ lencsesalátáról van itt szó, amibe került méz és áfonyaecet is, meg egy nagy rakás lilahagyma.
És a tetejére (ill. a képen épp mellé) tettem pirított virslikarikákat. És itt van a csalás, mert ezek füstölt ízû szójavirslik voltak :)
Finomnak finom, de nem ájultam el tõlük, viszont egy próbát azért megértek és így én sem maradtam ki a szilveszteri virsli evésbõl.
Szóval a lencsét egy éjszakára beáztattam, majd kakukkfüves-sós vízben puhára fõztem. Amikor kihûlt, adtam hozzá egy kevés mézet és áfonya olajat, tetejére lilahagymát karikáztam, mellé a pirított "virslikarikák" kerültek. És persze legújabb szokásom szerint az egészet megspékeltem némi lucernacsírával.
Egyszerû és irtó gyorsan elkészülõ lencsesalátáról van itt szó, amibe került méz és áfonyaecet is, meg egy nagy rakás lilahagyma.
És a tetejére (ill. a képen épp mellé) tettem pirított virslikarikákat. És itt van a csalás, mert ezek füstölt ízû szójavirslik voltak :)
Finomnak finom, de nem ájultam el tõlük, viszont egy próbát azért megértek és így én sem maradtam ki a szilveszteri virsli evésbõl.
Szóval a lencsét egy éjszakára beáztattam, majd kakukkfüves-sós vízben puhára fõztem. Amikor kihûlt, adtam hozzá egy kevés mézet és áfonya olajat, tetejére lilahagymát karikáztam, mellé a pirított "virslikarikák" kerültek. És persze legújabb szokásom szerint az egészet megspékeltem némi lucernacsírával.