Nem minden az, aminek látszik

2014-01-18

sponsored links

Szilveszterkor készítettem ugyan ezt a salátát, de megfeledkeztem arról, hogy írjak róla.

Egyszerû és irtó gyorsan elkészülõ lencsesalátáról van itt szó, amibe került méz és áfonyaecet is, meg egy nagy rakás lilahagyma.

És a tetejére (ill. a képen épp mellé) tettem pirított virslikarikákat. És itt van a csalás, mert ezek füstölt ízû szójavirslik voltak :)
Finomnak finom, de nem ájultam el tõlük, viszont egy próbát azért megértek és így én sem maradtam ki a szilveszteri virsli evésbõl.

Szóval a lencsét egy éjszakára beáztattam, majd kakukkfüves-sós vízben puhára fõztem. Amikor kihûlt, adtam hozzá egy kevés mézet és áfonya olajat, tetejére lilahagymát karikáztam, mellé a pirított "virslikarikák" kerültek. És persze legújabb szokásom szerint az egészet megspékeltem némi lucernacsírával.



Folytats a blogon ... cinnamonandpaint.blogspot.com/2014/01...

sponsored links

Keres?s