Nekem kicsit cinnabon...

2011-08-12

sponsored links

Ez a sütemény pont megfelel egy jó kis krumplileves után második fogásnak. Nálam reggelire készült, és mondhatom: életveszélyes. Melegen-langyosan abbahagyhatatlan, de volt alkalmunk kipróbálni hidegen is, és úgy is nagyon tuti. Munka vele alig... A receptet Maci blogján lõttem, és most sem csalódtam.

A frissen kisült csigák engem erõteljesen emlékeztetnek legeslegnagyobb amerikai kedvencemre, a cinnabonra, amit bármikor, bárhol képes voltam megenni. Átható vajas-fahéjas illatának, mely belengi a pályaudvarok, aluljárók levegõjét, képtelenség ellenállni. Persze, az jóval puhább, mint ez a csiga, de elõhozta az emlékeket belõlem, így aztán hamarosan cinnabont is sütök, ahogy már tervezem jó ideje...

Hozzávalók:

25 dkg liszt

25 dkg mascarpone

1/2 csomag sütõpor

egy csipet só

10 dkg porcukor

5 evõkanál olaj ...


Folytats a blogon ... fakanal.freeblog.hu/archives/2011/08/...

sponsored links

Keres?s