Nekem kicsit cinnabon...
sponsored links
Ez a sütemény pont megfelel egy jó kis krumplileves után második fogásnak. Nálam reggelire készült, és mondhatom: életveszélyes. Melegen-langyosan abbahagyhatatlan, de volt alkalmunk kipróbálni hidegen is, és úgy is nagyon tuti. Munka vele alig... A receptet Maci blogján lõttem, és most sem csalódtam.
A frissen kisült csigák engem erõteljesen emlékeztetnek legeslegnagyobb amerikai kedvencemre, a cinnabonra, amit bármikor, bárhol képes voltam megenni. Átható vajas-fahéjas illatának, mely belengi a pályaudvarok, aluljárók levegõjét, képtelenség ellenállni. Persze, az jóval puhább, mint ez a csiga, de elõhozta az emlékeket belõlem, így aztán hamarosan cinnabont is sütök, ahogy már tervezem jó ideje...
Hozzávalók:
25 dkg liszt
25 dkg mascarpone
1/2 csomag sütõpor
egy csipet só
10 dkg porcukor
5 evõkanál olaj ...