Narancsos sertéskaraj

2010-11-07

sponsored links

 

  • 4 db sertéskaraj
  • 2 narancs
  • 3 újhagyma
  • 1 ek vaj
  • 1 ek olaj
  • 1,25 dl tyúkhús alaplé
  • 2 ek ketchup
  • bors
  • A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük.
  • A narancsok héját finomra reszeljük, majd mindkét narancsról lehámozzuk a fehér hártyás részt. Karikákra vágjuk és kiszedjük belõle a magokat.
  • Az újhagymát durvára vágjuk.
  • A tyúkhús alaplevet a ketchuppal elkeverjük.
  • A vajat és az olajat felhevítjük. A karaj mindkét oldalát átsütjük, tálba tesszük és letakarva melegen tartjuk.
  • A hagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk. Ráöntjük a tyúkhús alaplevet, állandó keverés mellett felforraljuk. Beletesszük a narancskarikákat, sóval, borssal ízesítjük.
  • A karajszeletekre öntjük a szószt, majd megszórjuk reszelt narancshéjjal.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mindmegettem.blog.hu/2010/11/07/naran...

sponsored links

Keres?s