NARANCSOS KACSAMELL
sponsored links
Közeledik az elsõ adventi vasárnap, így lassan mi is megkezdjük az ünnepekre való készülõdést. Ezért próbafõzést tartottunk és kacsát teszteltünk. Ez a narancsos kacsamell jó eséllyel pályázhat a karácsonyi asztalra, mivel egyszerû, ugyanakkor abszolút ünnepi, a mártásért pedig teljesen odavoltam és vissza is. Lehetõleg olyan serpenyõben süssük a húst, amit aztán a sütõbe is betehetünk. A pácolást és a köretet pedig akár már elõzõ nap letudhatjuk, és bekészíthetjük a hûtõbe.
Hozzávalók:
2 x kb 20 dkg bõrös kacsamell
2 ágacska kakukkfû lemorzsolt levelei
tengeri só
tarka bors
2 teáskanál narancslekvár
50 ml frissen facsart narancslé ...
2 x kb 20 dkg bõrös kacsamell
2 ágacska kakukkfû lemorzsolt levelei
tengeri só
tarka bors
2 teáskanál narancslekvár
50 ml frissen facsart narancslé ...