Mézes-vörösboros kacsacomb tepsis burgonyával

2010-06-19

sponsored links

Hozzávalók: 4db kacsacomb, 1dl vörösbor, 1 evõkanál méz, 1kg burgonya, 1 evõkanál kacsazsír, só, bors.







Elkészítése: a kacsacombok tetejét bevagdaljuk, sóval, borssal fûszerezzük és alufóliával letakart tepsiben elõmelegített sütõbe tesszük. Mikor már kellõképpen megpárolódott, a fóliát eltávolítjuk, letöltjük a tepsiben összegyûlt zsíros levet és a combokat meglocsoljuk a mézes-vörösboros keverékkel és mindkét oldalát ropogósra sütjük. Egy tepsiben kacsazsírt teszünk és a kockára vágott burgonyát ebben megsütjük, majd ízlés szerint fûszerezzük.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GbHamiAvagyAz...

sponsored links

Keres?s