Mézes-mustáros pangasius párolt zöldségekkel.

2011-08-05

sponsored links

Mézes-mustáros pácot eddig csak csirke és pulykamell pácolásához használtam. Most viszont egyik kedvenc halamat a pangasiust pácoltam be mézzel, mustárral, olívaolajjal és halfûszerkeverékkel. Igaz kicsit tartottam tõle, hogy vajon milyen lesz majd a hal ezzel a páccal, de mondhatom nagyon finom lett. 1-2 órát állni hagytam, hogy az ízek jól átjárják, majd sütõpapírra fektetve a sütõben sütöttem készre. A hal nagyon finom zaftos maradt, nem száradt ki sütés közben, a páctól pedig finom ízletes lett. Köretként párolt zöldségeket kínáltam hozzá. Mindenkinek bátran merem ajánlani, mivel rövid idõ alatt egy finom ebédet, vagy éppen vacsorát lehet ezzel a fogással feltálalni.

2 db pangasius(v. ízlés szerinti hal)
2-3 ek méz
2 ek dijoni mustár(csípõs)
olívaolaj
halfûszerkeverék
tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1/4 vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2011/08/m...

sponsored links

Keres?s