Mártott pisztáciamarcipán és Csupa csoki
sponsored links
Ciki, nem ciki (na jó, szerintem nekem ciki) de ez a csokoládébevonat olyan csíkosra sikeredett, hogy ihaj. Na jó, inkább mondjuk azt, hogy ez már olyan csíkos, hogy szinte szép. Na jó, nem. Így sem igaz. Menthetetlenül csíkos és kész, viszont naaaaagyon finom.
Régóta terveztem kipróbálni, és mikor vesse be az ember lány a luxus alapanyagait, ha nem Karácsony elõtt. Azt gondolom, hogy a pisztácia arány a pénztárcánk függvényében változhat, de ne spóroljunk vele nagyon. Itt ajánlanám figyelembe a Stahl magazin CSUPA CSOKI különszámát, melyet Wichmann Anna (hedonism) szerkesztett nagy gondossággal. Nem sokszor dicsérek magyar nyomtatott gasztromagazint, de ez igényes, átfogó, összeszedett, érdekes. Jó receptekkel, gasztroajándék tippekkel, tesztekkel, csokoládé történelemmel, Csiszár Kati interjúval. Még nem késõ, hogy beszerezzétek az újságosotoknál vagy pl. ITT!
A következõ recept ötvözi az újságban található pisztáciás marcipán és William Curley pisztáciamarcipán receptjét.
Hozzávalók (20 db-hoz):
200 g egyszeres marcipán (egyenlõ arányban tartalmaz mandulát és cukrot) ...