Márton-napi ludaskása - ahogy én készítem - füstölt libamellel

2010-11-10

sponsored links

 


 

Nemrég felkértek a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumtól, hogy fõzzek valami liba-ételt az ott nov. 13-14. -én megrendezett Márton Napi Újborfesztiválra és Libatorra. Elvállaltam a dolgot, mert izgatott a kihívás, hogy több tucatnyi emberre fõzzek. Azért kellett némi erõsítés, így megkértem Hódos Hajnit a Malackaraj szerzõjét, hogy csatlakozzon hozzám, így ketten fogjuk ûzni az ipart aznap.

A menüt nekem kellett kitalálnom és rövid tanakodás után a ludaskása mellett döntöttem, egy kis rizottós beütéssel és hozzá sült libamellel. Ez utóbbit azonban a napokban megváltoztattam, füstölt libamellre...

[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... kifozde.blog.hu/2010/11/10/marton_nap...

sponsored links

Keres?s