Málnás piskóta

2010-04-30

sponsored links

Hozzávalók: 40dkg liszt, 25dkg margarin, 20dkg cukor, 5db tojás, 1 kiskanál sütõpor, 2 evõkanál rum, vaníliás porcukor.



Elkészítése: a tojások sárgáját a margarinnal és a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk és alaposan belekeverjük a sütõporos lisztet. A tojások fehérjébõl kemény habot készítünk, beleforgatjuk az eddig elkészült masszához és ízlés szerint rummal ízesítjük. Sütõpapírral bélelt tepsibe tesszük, rászórjuk a málnát, majd elõmelegített sütõben kb. 45 perc alatt megsütjük. Miután elkészült, tetejét megszórjuk vaníliás porcukorral.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GbHamiAvagyAz...

sponsored links

Keres?s