Mákos süti gesztenyés szilvavelõvel
sponsored links
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 8 tojásból készíts egy “Piskóta malisztbõl” alaprecept szerinti mákpelletbõl készült piskótát
- Süsd meg egy zsírpapírral kibélelt 24 x 31 cm szélességû tepsiben
- Borítsd ki a tésztát, hagyd kihûlni
- 0,25 dkg szilvát (télen természetesen magozott mélyhûtöttet!) turmixolj gyümölcsvelõvé
- A szilvát keverd el egy 25 dkg-os natúr gesztenyemasszával
- A szilva-gesztenye keverékhez kanalazz hozzá 2 evõkanál kókuszzsírt, és az egészet ismét keverd át
- A mákos piskótát vágd ketté, és kend meg a gyümölcskrémmel
- A piskóta tetejére szórj õrölt mákot (nem pellet!) és bõségesen porxukrot
- Tálaláskor akár a süti mellé tehetsz további gyümölcsvelõt