Most jöhet a disznóhús!

2011-12-30

sponsored links

Rövid pihenõ után holnap újra enni kell: jön a szilveszter! Készüljünk fel hát méltóképpen: vegyük meg a legpofásabb csülköt vagy a leghúsosabb oldalast a hentesnél. Akik nem bírják jól a zsírosat, választhatnak karajt vagy zsenge malachúst is - a lényeg, hogy ne legyen szárnya és ne kaparjon hátrafelé! Az újévben a babonákra jobban rábízhatjuk magunkat, mint a kormány gazdaságpolitikájára, ezért egészítsük ki a menüt apró szemû hüvelyesekkel: a legjobb a lencse, de számításba jöhet a borsó, a sárgaborsó és a bab is.

Most összegyûjtöttem néhány ideillõ receptet, remélem,még lesz idõtök bevásárolni hozzá!

Sült sertéscsülök párolt káposztával

Brassói aprópecsenye

Sertéskaraj mentás zöldborsópürével

Sörtorta malachússal

Fokhagymás sült oldalas sárgaborsópürével

Parajos lencsesaláta füstölt csülökkel

Vörösboros székelykáposzta mangalicából


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/12/30/mo...

sponsored links

Keres?s