Most jöhet a disznóhús!
sponsored links
Rövid pihenõ után holnap újra enni kell: jön a szilveszter! Készüljünk fel hát méltóképpen: vegyük meg a legpofásabb csülköt vagy a leghúsosabb oldalast a hentesnél. Akik nem bírják jól a zsírosat, választhatnak karajt vagy zsenge malachúst is - a lényeg, hogy ne legyen szárnya és ne kaparjon hátrafelé! Az újévben a babonákra jobban rábízhatjuk magunkat, mint a kormány gazdaságpolitikájára, ezért egészítsük ki a menüt apró szemû hüvelyesekkel: a legjobb a lencse, de számításba jöhet a borsó, a sárgaborsó és a bab is.
Most összegyûjtöttem néhány ideillõ receptet, remélem,még lesz idõtök bevásárolni hozzá!
Sült sertéscsülök párolt káposztával
Sertéskaraj mentás zöldborsópürével
Fokhagymás sült oldalas sárgaborsópürével