most fehércsokis

2010-12-08

sponsored links

Tegnap Edónál láttam, nagyon megtetszett ez a bonbon. Nekem teljesen karácsonyi hangulatot csinált. :)
Neki is láttam, este és tényleg arra a finom kapuccsinós ízre emlékeztet, amit úgy szerettem az egyik csokiban, még régebben. :)

A belinkelt oldalon le van írva a készítése, de azért ide is bemásolom.



Hozzávalók:


5 dkg fehér csokoládé
2 evõkanál fõzött kapuccsinó (erõs)

A bevonáshoz: 10 dkg fehér csokoládé
Elkészítése:

A bevonáshoz szánt csokit vízgõz fölött  felolvasztottam, majd kétszer kikentem vele a bonbonformát. Közben hûtõbe tettem, hogy megdermedjen a csokiréteg.
A töltelékhez felolvasztottam az 5 dkg csokoládét, majd hozzákevertem a fõzött, erõs  kapuccsinót
A töltelékkel megtöltöttem a bonbonformát, kevés helyet hagytam a lezáráshoz, majd hûtõszekrénybe tettem kb. 15 percre.
Nem kell teljesen megszilárdulnia, kissé folyósabb lesz.


A maradék olvasztott csokival befedtem a bonbonokat, majd egy éjszakás pihentetés után után kinyomtam õket a formából.

Folytats a blogon ... csibekonyha.blogspot.com/2010/12/most...

sponsored links

Keres?s