Mogyor?vajas keksz
sponsored links
Mi?ta vannak holland ismer?seink (szerencs?re kb 20 ?ve, h?la apuk?m galambjainak:) ), az?ta im?dom a mogyor?vajat. Megoszt? egy cucc, de engem meggy?z?tt. Szerencs?re az ut?bbi 10 ?vben m?r itthon is kaphat?, nem kell megv?rni az ?vente ?rkez? csomagot.
Kerestem hozz? egy testhez?ll? receptet, ?s tal?ltam is MaiM?ni s?tis oldal?n, h?l?s k?sz?net ?rte.
Picit alak?tottam, nekem nem hi?nyzik bel?le az eg?sz mogyor?.
?me a recept:
25 dkg puha vaj
15 dkg cukor
20 dkg mogyor?vaj
2 toj?s
25 dkg liszt
1 tk. sz?dabikarb?na
A vajat kikeverem a cukorral, majd a toj?sokkal, hozz?teszem a mogyor?vajat, majd a lisztet, sz?dabikarb?n?t, fagyis kan?llal tepsire szedem, 180 fokra el?meleg?tett s?t?ben 15 perc alatt megs?t?m. Az illata csod?s, az ?ze fens?ges, k?v?hoz, t?z?raira, vagy ?nmag?ban is t?k?letes.
?tv?gyakat.