Mignon vagy a csokitorta új ruhája?
sponsored links
Emlékeztek még a rusztikus csokitortára? Na szebb éppenséggel ezúttal sem lett, sõt...! Mindössze annyi történt, hogy új, de hasonlóan csapnivaló fazont/köpönyeget kapott. Jobban mondva, mindjárt kettõt.
Mi több, még egy kis albinó beütést is. Hála a mélyhûtésnek alaposan kifehéredett, ez az alkalmi hókaság persze az ízén nem változtatott különösebben.
A nagy átalakítás már annál inkább. Elõször is jó alaposan körbekentem a külön bejáratú sk. cukormentes baracklekvárommal, majd és itt jön a truváj!
Avagy a csokitorta misztikus átlényegülése. Méghozzá mignonná!
A mártott diósról írottak kapcsán, már említettem, mekkora szívfájdalmam, hogy mignon nem létezik diabetikus kivitelben. Hogy is létezhetne, mikor a fondant bevonat tömény cukor?
De van megoldás, még ha az érdem nem is az enyém, hanem ...