Mignon vagy a csokitorta új ruhája?

2011-08-05

sponsored links


Emlékeztek még a rusztikus csokitortára? Na szebb éppenséggel ezúttal sem lett, sõt...! Mindössze annyi történt, hogy új, de hasonlóan csapnivaló fazont/köpönyeget kapott. Jobban mondva, mindjárt kettõt.

Mi több, még egy kis albinó beütést is. Hála a mélyhûtésnek alaposan kifehéredett, ez az alkalmi hókaság persze az ízén nem változtatott különösebben.

A nagy átalakítás már annál inkább. Elõször is jó alaposan körbekentem a  külön bejáratú sk. cukormentes baracklekvárommal,  majd és itt jön a truváj!  

Avagy a csokitorta misztikus átlényegülése. Méghozzá mignonná!

A mártott diósról írottak kapcsán, már említettem, mekkora szívfájdalmam, hogy mignon nem létezik diabetikus kivitelben. Hogy is létezhetne, mikor a fondant bevonat tömény cukor?

De van megoldás, még ha az érdem nem is az enyém, hanem ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/08/mign...

sponsored links

Keres?s