Meggyzselés puding

2013-06-26

sponsored links


Elkészítjük a pudingot mikróban vagy hagyományos módon.
Az átlós kivitelhez poharakat kitámasztjuk ferdén úgy, hogy hozzá is férjünk a puding adagolásánál és ne is borulhasson fel, csúszhasson el. Én konyharuhára tettem õket és tejesdobozokkal körbebástyáztam. Ha többet kínálunk majd egyszerre, úgy néznek ki jól, ha egyforma a dõlésszögük :)
Belekanalazzuk a pudingot.
Megvárjuk, míg megdermed, utána egy kicsit mehet a hûtõbe.
Elkészítjük a gyümölcszselét. Kb. fél liter folyadékhoz általában 9 g zselatinnal kell számolni (vagy a tasakon levõ leírás szerint).
A meggyet kicsit turmixoltam, lehet teljesen homogénre is, én szerettem volna ...

Folytats a blogon ... konyhalal.blogspot.com/2013/06/meggyz...

sponsored links

Keres?s