Meggydzsemes sajttorta pohárban
sponsored links
Ismét egy pohárdesszert, egy darabig az utolsó, szintén nagyon finom:)
Hozzávalók (4 személyre): 12 dkg krémsajt, 2 dl habtejszín, 6 ? 7 finom keksz (lehetõleg házi készítésû), 2 evõkanál porcukor, 4 evõkanál natúr joghurt, 5 ? 6 evõkanál meggydzsem, 5 ? 6 evõkanál akácdzsem.
Elkészítése: A kekszet egy zacskóba helyezzük, és egy nyújtófa segítségével darabosra törjük. A tejszínt felverjük. A krémsajtot elkeverjük a porcukorral, a joghurttal, majd hozzáadjuk a felvert tejszínhabot, botmixer segítségével habosra kavarjuk.
A darabosra tört kekszet a poharak aljára kanalazzuk, rákanalazzuk a habos krémsajtot, a tetejét a kétféle dzsemmel díszítjük.
Megjegyzés: behûtve tálaljuk.