Medvehagymás-ricottás avokádókrém - olívás-többmagvas gyökérkenyérrel
sponsored links
Azt hittem, hogy rosszul látok, hogy a gombásznál sok-sok csokor medvehagymát látok a piacon. Még szép, hogy vettem belõle. Aztán este a híradóban is közhírré tették, hogy igen, kibújt a tavaszi idõjárás következtében a medvehagyma.
Kicsit bántam, hogy nem vettem többet, de a meglepetés ereje elnyomta az elõrelátást bennem.
Miközben autóztam haza a piacról, máris számba vettem a lehetõségeket, ahol felhasználom. Végül a napok óta érlelt avokádó lett a nyerõ, már az elõkészítés fázisában csorgott a nyálam, mert elõre éreztem az ízeket és az illatokat! J
1 avokádó hámozva, kimagozva, összevágva
2 evõkanál ricotta
1 evõkanál frissen facsart citromlé
1 kis csokor medvehagyma ...