Medvehagyma s?
sponsored links
Hozz?val?k:
- 1 csokor medvehagyma
- 50 dkg nagy szem? tengeri s?
A medvehagym?t le?bl?tj?k ?s konyharuh?ra t?ve hagyjuk sz?radni. A sz?rakat lev?gjuk ?s k?t-h?rom mm-es darabokra apr?tjuk. A leveleket is v?gjuk nagyobb darabokra. K?ses robotg?pben f?lapr?tjuk, m?r majdnem p?pes ?llag?ra, hozz? adjuk a s?t ?s egy?tt is ?tp?rgetj?k.
S?t?pap?rral b?lelt tepsibe ter?tj?k ?s 50 C-on, fakan?llal kit?masztott s?t?ben sz?r?tjuk, vill?val n?ha ?tkeverve, kb. k?t ?r?n ?t. Akkor j?, ha m?r sehol nem ?rezz?k nedvesnek.
Bef?ttes ?vegbe t?ve, celof?nnal lek?tve t?k?letesen eltarthat?. A celof?nos megold?s n?lam jobban bev?lt, mint a csavaros kupak, ?gy nem ?ll ?ssze a s?.
A bors?rl? er?sen b?v?ti a felhaszn?lhat?s?gi k?r?t. :)