Mazsolás gesztenyekrémleves
sponsored links
Ismeritek a Maroni konzerv gesztenyepüréjét? Én életemben ennyire finom gesztenyepürét még nem ettem. Édesített püré, a pluszban hozzáadott cukor mennyisége ízlés kérdése, és nagyon-nagyon finom, intenzív gesztenyeíz. Ha tehetitek, mindenképpen próbáljátok ki és kóstoljátok meg, garantáltan nem fogtok csalódni. A leves pedig szinte desszertszámba megy, a tej mennyiségével szabályozhatjuk, hogy hígabbra vagy sûrûbbre készítjük - a megadott mennyiségû tejjel meglehetõsen sûrû krémlevest kapunk. A receptet megtaláljátok a Kifõztük Magazin júliusi számában is, sok sikert hozzá!
- 10 dkg óriás aranymazsola
- 1/2 dl rum
- 1 csomag vaníliaízû, fõzõs pudingpor
- 1 l tej ...