Mazsolás almachutney

2010-08-23

sponsored links

Hozzávalók: 4 db apró, savanykás alma, 1 fej vöröshagyma, 1 ek. mazsola, 1 ek. rizsecet, gyömbér, fahéj, chili, 1 mk. fokhagymakrém, 1 mk. méz, só, 1 ek. olívaolaj.
A hagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. Az almákat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, és amíg puhára fõzzük, addig beáztatjuk a mazsolát egy kis rizsecetbe, majd leszûrve azt is az almához adjuk, ha kicsit megszívta magát. Ha az alma pépesre fõtt, ízesítsük egy nagyon kevés fahéjjal, sóval, fokhagymakrémmel, mézzel, gyömbérrel (én port használtam) és chilivel.
Hús mellé pikáns kiegészítõ.


Folytats a blogon ... doog.freeblog.hu/archives/2010/08/23/...

sponsored links

Keres?s