Marokkói datolyás bárányhátszín
sponsored links
Illatos, omlós hús, enyhén édes, enyhén csípõs (a torkomban nem, csak
a szám szélén éreztem a chilit) saját szaftban, quinoa-val és datolyával.
a szám szélén éreztem a chilit) saját szaftban, quinoa-val és datolyával.
Hozzávalók (2 személyre):
4 db hátszínszelet (lamb loin chops, organic)
120 g magozott datolya (16 db)
1 csapott tk. koriandermag
1 csapott tk. római kömény (cumin)
1 csapott tk. fûszerkömény (caraway)
1 csapott tk. édeskömény (fennel)
1 csapott tk. rózsabors (pink peppercorn)
1 kk. õrölt pirospaprika
1 kk. õrölt fûszerkömény
1 kk. õrölt szerecsendió
1 kk. õrölt gyömbér
1 kk. õrölt kurkuma (turmeric)
1 kk. õrölt fahéj
1 ek. paradicsompüré
2 gerezd fokhagyma
2 db babérlevél
4-5 karika chili (vagy kevés harissa paszta)
1 kisebb fej lilahagyma
kevés Vega-Mix ...
4 db hátszínszelet (lamb loin chops, organic)
120 g magozott datolya (16 db)
1 csapott tk. koriandermag
1 csapott tk. római kömény (cumin)
1 csapott tk. fûszerkömény (caraway)
1 csapott tk. édeskömény (fennel)
1 csapott tk. rózsabors (pink peppercorn)
1 kk. õrölt pirospaprika
1 kk. õrölt fûszerkömény
1 kk. õrölt szerecsendió
1 kk. õrölt gyömbér
1 kk. õrölt kurkuma (turmeric)
1 kk. õrölt fahéj
1 ek. paradicsompüré
2 gerezd fokhagyma
2 db babérlevél
4-5 karika chili (vagy kevés harissa paszta)
1 kisebb fej lilahagyma
kevés Vega-Mix ...