Mandulás étcsokoládé trüffel
sponsored links
A kókuszos fehércsokis bonbonok után a következõ a mandulás étcsokis trüffelgolyók lettek a következõk. (o:
200 ml tejszínt (most fõzõtejszín volt itthon, ezzel is tökéletes, csak egy kicsit sûrûbb, szóval keményebb lesz), és 200 g étcsokit gõz fölött felolvasztottam. Amikor homogén lett, hozzálöttyintettem két kupaknyi mandulalikõrt is. Ez nagyon jól bevált: kellemesen mandulás lett, de az alkohol nem érzõdik benne.
Aztán kihûtöttem. (igen, még mindig az erkélyen.)
A hideg krémet átkevertem, majd kézzel diónyi golyókat készítettem, és darált mandulába forgattam. Mivel nekem nagyon meleg a kezem, ez egy kifejezettem élvezetes rész volt... gyakorlatilag ha két másodperc alatt nem sikerült gömbbé formáznom, akkor az egész a kezembe olvadt. XD
200 ml tejszínt (most fõzõtejszín volt itthon, ezzel is tökéletes, csak egy kicsit sûrûbb, szóval keményebb lesz), és 200 g étcsokit gõz fölött felolvasztottam. Amikor homogén lett, hozzálöttyintettem két kupaknyi mandulalikõrt is. Ez nagyon jól bevált: kellemesen mandulás lett, de az alkohol nem érzõdik benne.
Aztán kihûtöttem. (igen, még mindig az erkélyen.)
A hideg krémet átkevertem, majd kézzel diónyi golyókat készítettem, és darált mandulába forgattam. Mivel nekem nagyon meleg a kezem, ez egy kifejezettem élvezetes rész volt... gyakorlatilag ha két másodperc alatt nem sikerült gömbbé formáznom, akkor az egész a kezembe olvadt. XD