Majoránnás nyúlraguleves
sponsored links
Ismerkedés a majoránnával. Nagyon ritkán használom, igazából nem is tudom, mibe is járna igazán, én ezt a finom savanykás levest ízesítettem vele. Mindenkinek ízlett.
Majoránnás nyúlraguleves
Hozzávalók: 1 nyúl csontos részei (gerinccsont, farok, lapockák, bordák), 2-3 sárgarépa, 1-2 petrezselyemgyökér, 1 darabka zeller, 1 hagyma, 1 teáskanál szárított majoranna, 1 púpozott evõkanál liszt, 2 dl tejföl vagy tejszín, só, ecet, petrezselyemzöld, 2-3 evõkanál olaj.
Elkészítése: A nyúlcsontot fõni tesszük 2-3 l hideg vízben, nagy lángon felforraljuk, majd lehabozzuk. Fedõ nélkül kis lángon fõzzük tovább, amíg a hús meg nem puhul. Végül a levest leszûrjük, a csontokról a húst leszedjük, és félretesszük. Az olajat ...