Majonézes tehéntúró

2010-09-18

sponsored links

Hozzávalók:
  • 1 tojássárgája
  • 1 kávéskanál mustár
  • 2 dl étolaj
  • 1 kávéskanál víz
  • 500 g tehéntúró
  • 4 evõkanál tejföl
  • 1 kisebb fej hagyma
  • citromlé
  • só, bors, paprika, petrezselyemzöld

 A tojássárgájához hozzáadjuk a mustárt és ízlés szerint sót (kb egy fél kávéskanálnyit), egy mixer segítségével elkezdjük keverni, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk az olajat. Ha ezzel megvagyunk a tehénturót összetörjük egy villával vagy egy mixerrel, hozzáadjuk a tejfölet és a majonézet. Jól összedolgozzuk az egészet, majd ízlés szerint fûszerezzük a fent leírtakkal., aztán hozzáadunk még egy fej hagymát nagyon-nagyon apróra vágva. Ízlés szerint tálaljuk, például üvegtálban, pradicsomban vagy paprikában. 

Jó étvágyat!

Fondantina

     



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Fondantina/~3...

sponsored links

Keres?s