Lisztmetes alm?s pite zabpehelyb?l
sponsored links
?s egy ?jabb zabpelyhes ?dess?g cukor ?s liszt n?lk?l ? Mutatom, hogy k?sz?tsd:
- 2 ban?n
- 1 toj?s
- 2 kk eritrit
- 1 kk fah?j
- 1 kk s?t?por
- mar?knyi mazsola
- 1 alma h?mozva, felkock?zva
- 2,5 dl zabpehely
- tetej?re (?t)csokicseppek
A ban?nt t?rd ?ssze, majd keverd hozz? a toj?st, az eritritet, a fah?jat ?s a s?t?port. Am?g a s?t?por elkezd dolgozni, h?mozd meg az alm?t ?s kock?zd fel, add a massz?hoz a mazsol?val egy?tt. V?g?l add hozz? a zabpelyhet is, majd ?ntsd kivajazott piteform?ba. Egyengesd el, majd a tetej?t sz?rd meg ?zl?s szerint csokicseppekkel. Mehet 180 C-ra a s?t?be, kb. 35 percre, am?g sz?p aranybarn?ra nem s?l.