Limara perece édesen és sósan

2010-11-11

sponsored links

Úgy három hete megsütöttem már egyszer Limara perecét . Istenien sikerült, úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva. Pedig jó gasztrobloggerhez illõen amikor hozzákezdtem akkor jöttem rá, hogy nincs itthon tej, így tejszínt tettem bele helyette. Már kelt a tészta amikor rájöttem, hogy kifelejtettem belõle a vajat. Gondoltam sebaj, megsütöm,vagy jó lesz, vagy megy a kukába. Még a bakik ellenére is nagyon-nagyon finom lett.
Ma minden hozzávaló volt itthon, de úgy gondoltam kipróbálom nemcsak sósan, hanem édesen is. Így a felét szódabikarbónás vízben fõztem elõ és a sütés végén sóval locsoltam meg, míg a másik felét meg cukros vízben fõztem elõ és fahéjas vaníliáscukorral szórtam meg sütés elõtt.
Mindkettõ nagyon finom lett, de azt hiszem nekem az eredeti sós változat jobban ízlik.
Receptért kattintsatok ide. Ezer köszönet érte Limara :D!


Sweet and salty bretzel

Folytats a blogon ... fahejesfeta.blogspot.com/2010/11/lima...

sponsored links

Keres?s