Libaleves

2010-04-26

sponsored links

Hozzávalók: 50dkg libahús, 25dkg csigatészta, 25dkg sárgarépa, 1db zöldpaprika, 1db paradicsom, 10dkg csiperkegomba, 1db vöröshagyma, 1db póréhagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1/2 karalábé, 1 kávéskanál egész bors, õrölt gyömbér, só, bors.

Elkészítése: a libahúst feldaraboljuk és egy fazékba 2l vízzel fõni tesszük. Ha felforrt, hozzáadjuk a fokhagymát, az egész borsot és a gyömbért. Forralás közben a felgyûlt habot folyamatosan leszedjük és ha a hús félig megfõtt kicsontozzuk, majd a levest átszûrjük. A húst visszatesszük a szûrt levesbe, hozzáadjuk a darabolt sárgarépát, zöldpaprikát, paradicsomot, csiperkegombát, vöröshagymát, póréhagymát és karalábét. A csigatésztát külön fazékba megfõzzük és hozzáadjuk a leveshez, majd kb. 15 percig gyenge lángon gyöngyözve fõzzük. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GbHamiAvagyAz...

sponsored links

Keres?s