Levendulás sárgabarackdzsem

2013-06-27

sponsored links


Barackdzsemet minden évebn fõzök, ebbõl a legtöbbet, mert ezt használom süteményekbe is. Azért szeretem zselésítõvel készíteni, mert így nem kell agyonfõzni a gyümölcsöt, és a szép színe is megmarad. Ráadásul nem kell órákon át kavargatni, mert néhány perc alatt megvan.
Levendulával is nagyon finom, érdemes kipróbálni!

Hozzávalók:
  • 2 kg sárgabarack
  • 70 dkg cukor
  • 2 tasak 3:1-ben zselésítõ (Dr. Oetker)
  • 2,5 teáskanál szárított levendula virág
Elkészítése:
  • A barackot megmossuk, kimagozzuk, és ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2013/06/levend...

sponsored links

Keres?s