Lekv?ros-di?s rakott t?szta
sponsored links
Gyors eb?d, ?dess?gv?gy, a kamra takar?t?sa - ebb?l a h?rmas feladatb?l sz?letett ez az eb?d. Kiad?s, finom, nagyon ?des, ?s marad?k di?, f?l doboz tejf?l, r?g?ta balr?l jobbra pakolt t?sztacsomag elt?ntet?s?re felett?bb alkalmas.
Hozz?val?k:
1 csomag (500g) t?szta, sz?les met?lt vagy fodros nagykocka
A t?ltel?khez:
4 toj?s
7 ev?kan?l porcukor vagy 3 ev?kan?l por eritrit
4 dl tejf?l
5 dkg vaj
20 dkg dar?lt di?
1 kis ?veg h?zi s?rgabarack lekv?r
1 ev?kan?l zsemlemorzsa
A t?l ken?s?hez: 1 ev?kan?l vaj
S?s v?zben megf?z?m ?s lesz?r?m a t?szt?t.
A toj?sok s?rg?it a porcukor/por eritrit fel?vel habosra keverem, belekeverem a vajat ?s a tejf?lt.
A toj?sfeh?rj?kb?l 1 ev?kan?l porcukorral/por eritrittel kem?ny habot verek.
El?meleg?tem a s?t?t 180 fokra. Kivajazok egy s?t?t?lat ?s meghintem a zsemlemorzs?val.
A t?szt?hoz keverem a vajas-tejf?l?s kr?met, ?s beleforgatom a toj?sfeh?rjehabot.
A s?t?t?lba kanalazom a kr?mes-habos t?szta fel?t, erre j?n a marad?k cukorral/eritrittel elkevert dar?lt di?, r?kenem a baracklekv?rt, s v?g?l a t?szta m?sik fel?t r?sim?tom.
Forr? s?t?ben 25-30 perc alatt k?szre s?t?m.
H?l?s ut?n lehet sz?pen szeletelni, forr?n sz?tcs?szik. M?snap is finom a marad?k.