Labancpecsenye 2.0
sponsored links
?
?A helyzet az, hogy (b?rmilyen fura) beleszerettem egy f?z?s csatorn?ba.
Persze nem kell f?lre?rteni, nem a csatorna vezet? szak?cs?ba, sokkal ink?bb az ?tala k?sz?tett ?telekbe. Pont olyan fog?sokat k?sz?t, amit az ?n csal?dom im?d; vagyis h?st h?ssal, de a legt?bb esetben szuper t?ltel?kekkel, tuti k?retekkel, s?t, ?dess?geket is.
?s az ?riember, aki mindezeket elk?sz?ti, egy?rtelm?en k?pzett szakember, tal?l? ?s vicces sz?fordulatokkal, emberi reakci?kkal.?
Sz?val, ? Szoky, vagyis (nemtommilyen) Zoli, aki fiai seg?ts?g?vel rengeteg f?z?s vide?t tett k?zz? a legnagyobb vide?megoszt?n.
Legut?bb a most bemutatott remekm?v?t ?sz?tettem el, a neve labancpecsenye (sok helyen kurucpecsenyek?nt tal?lj?tok (wtf??)).
Ja, ?s sima rizs helyett rizott?val t?laltam, mert azt kr?mesebbbnek tal?lom, itt vannak a recetjeim, v?lasszatok :D
ui.: van m?r egy labancpecsenye receptem itt, de ez kicsit egyszer?bben k?sz?l.
Az eredeti recept itt tal?lhat?.
?
Labancpecsenye
?
Hozz?val?k 4 f?re:
4-6 szelet tarja (?sszesen min. 50 dkg)
S?, bors
Kb. 15 dkg liszt
2 ek pirospaprika
P?r ek must?r
10 dkg sonkaszelet
10 dkg szeletelt sajt
?
A tarj?kat kiklopfoljuk, mindk?t oldalukat s?zzuk, borsozzuk. Az egyik oldalukat megkenj?k must?rral, r?fektet?nk sonk?t ?s sajtot, f?lbehajtjuk ?s ?sszet?zz?k. Megforgatjuk ?ket a paprik?s lisztben, egy s?t?pap?ros tepsire sorakoztatjuk ?ket egy m?s mell?. 180 fokos s?t?be toljuk, ?s addig s?tj?k, m?g sz?p barna sz?nt kap.
?zl?s szerinti k?rettel t?laljuk.
Ha tetszett ez az ?r?s, csatlakozz hozz?m a?Facebookon?is tov?bbi receptek?rt, tippek?rt, ?rdekess?gek?rt!labanc
?