Labancpecsenye 2.0

2021-04-07

sponsored links

?

?A helyzet az, hogy (b?rmilyen fura) beleszerettem egy f?z?s csatorn?ba.

Persze nem kell f?lre?rteni, nem a csatorna vezet? szak?cs?ba, sokkal ink?bb az ?tala k?sz?tett ?telekbe. Pont olyan fog?sokat k?sz?t, amit az ?n csal?dom im?d; vagyis h?st h?ssal, de a legt?bb esetben szuper t?ltel?kekkel, tuti k?retekkel, s?t, ?dess?geket is.

?s az ?riember, aki mindezeket elk?sz?ti, egy?rtelm?en k?pzett szakember, tal?l? ?s vicces sz?fordulatokkal, emberi reakci?kkal.?

Sz?val, ? Szoky, vagyis (nemtommilyen) Zoli, aki fiai seg?ts?g?vel rengeteg f?z?s vide?t tett k?zz? a legnagyobb vide?megoszt?n.

Legut?bb a most bemutatott remekm?v?t ?sz?tettem el, a neve labancpecsenye (sok helyen kurucpecsenyek?nt tal?lj?tok (wtf??)).

Ja, ?s sima rizs helyett rizott?val t?laltam, mert azt kr?mesebbbnek tal?lom, itt vannak a recetjeim, v?lasszatok :D

ui.: van m?r egy labancpecsenye receptem itt, de ez kicsit egyszer?bben k?sz?l.

Az eredeti recept itt tal?lhat?.

?

Labancpecsenye

?20210306_132145s.jpg

Hozz?val?k 4 f?re:

4-6 szelet tarja (?sszesen min. 50 dkg)

S?, bors

Kb. 15 dkg liszt

2 ek pirospaprika

P?r ek must?r

10 dkg sonkaszelet

10 dkg szeletelt sajt

?

A tarj?kat kiklopfoljuk, mindk?t oldalukat s?zzuk, borsozzuk. Az egyik oldalukat megkenj?k must?rral, r?fektet?nk sonk?t ?s sajtot, f?lbehajtjuk ?s ?sszet?zz?k. Megforgatjuk ?ket a paprik?s lisztben, egy s?t?pap?ros tepsire sorakoztatjuk ?ket egy m?s mell?. 180 fokos s?t?be toljuk, ?s addig s?tj?k, m?g sz?p barna sz?nt kap.

?zl?s szerinti k?rettel t?laljuk.

20210306_132133s.jpg?

Ha tetszett ez az ?r?s, csatlakozz hozz?m a?Facebookon?is tov?bbi receptek?rt, tippek?rt, ?rdekess?gek?rt!labanc

?

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... https://tetovalt.blog.hu/2021/04/07/l...

sponsored links

Keres?s