Különleges Répatorta

2010-04-07

sponsored links



Oly régóta szerettem volna már répatortát készíteni, a Húsvét meg is adta rá az alkalmat.
Macinál rá is bukkantam egy tökéletesnek tûnõ példányra.

A legjobb benne az, hogy szinte bûntudat nélkül falhatjuk, ugyanis az egész csak 15 dkg nádcukrot tartalmaz, olívaolajjal készül és még liszt sincs benne, helyette finom mandulát használunk.
Kell ennél több?

Persze nem is csalódtam. Egy igazán egészséges, finom süti lett a végeredmény.
Megmodom õszintén én sima krémsajtot használtam, nem Philadelphia-t, de véleményem szerint el is hagyható a krémsajt, ugyanis több nap elteltével is nagyon nedves marad a süti, kiszáradásnak nyoma sincs.
Nekem 26 cm-es a tortaformám, abban készítettem és így sem lett alacsony.
Diót nem tettem bele, csak mandulát, meg egy kevés fenyõmagot.
Díszítésnek kandírozott narancskockákat és pisztáciát használtam.


(receptért katt a linkre)








Folytats a blogon ... lekvaroskukta.blogspot.com/2010/04/ku...

sponsored links

Keres?s