Kövön sült sörös rozskenyér
sponsored links
Múlt héten pizzatésztát dagasztottam, viszont csak a felét sütöttem ki. A maradékot eltettem öregtésztának. Újításként most arra gondoltam, hogy megpróbálom hozzátenni a Lidl-ben vásárolt parasztkenyér lisztkeverékhez, és ezúttal sörrel dagasztottam. No és persze kövön sütöttem ki. Íme az eredmény:
Hozzávalók:
50 dkg bauernbrot lisztkeverék
35 dkg öregtészta, a mostani receptje ITT található
1 dl sör
2,2 dl langyos víz
Elkészítése:
A hozzávalókat összeöntjük és alaposan simára dolgozzuk a tésztát. 15 percet pihentetjük, majd ismét ...
1 dl sör
2,2 dl langyos víz
Elkészítése:
A hozzávalókat összeöntjük és alaposan simára dolgozzuk a tésztát. 15 percet pihentetjük, majd ismét ...