Köleskása

2010-11-05

sponsored links

Gyerekkorom kedvenc szabad tûzön elkészíthetõ étele.
Nagyon sokszor csinálták apuék.
Na jó a tetejére zsírban dinsztelt hagymát tettek.
Bezzeg utána kapkodták az emésztést segítõ bogyókat.
Nálam ez most kimarad.

Finom egytálétel.


Hozzávalók:

- egy nagyobb maréknyi köles
- pici olaj
- 2 közepes burgonya
- 1 nagyobb paradicsom
- 1 szelet fehér paprika
- delikát

A köles alaposan megmostam, válogattam. Olajon átforgattam.
Felöntöttem 3 szoros mennyiségû vízzel.
A burgonyát apró kockára vágtam, úgy mint a paprikát is, a paradicsomot megszabadítottam a héjától, szintén apró kockára vágtam.
Mindent hozzáadtam a köleshez. Delikáttal ízesítettem.
Lassan fõztem, mint a rizst.
Nem kevertem meg csak az elején.
A végén picit lepirítottam.
Nekem bejött!

Folytats a blogon ... glutenmentesen-andi.blogspot.com/2010...

sponsored links

Keres?s