Káposztasaláta

2014-01-19

sponsored links

 Az egyik nagy családi kedvenc nálunk ez az egyszerû káposztasaláta - nem is értem, miért nem került fel a blogra idáig.... Hát most itt az ideje végre!
Ajánlatos elõzõ nap elkészíteni, mert másnap - ha marad még belõle - mindig finomabb. :)

Hozzávalók:

  • fél fej édes káposzta
  • tengeri só
  • õrölt bors
  • 0,5 dl ecet
  • 2 ek. cukor
  • 2 dl víz
A káposztát legyaluljuk és besózzuk. Félretesszük állni, kb. 30 percig. Ezután elkészítjük rá a levet. Az ecetet és a vizet elkeverjük a cukorral és egy kevés borssal, majd ráöntjük a káposztára. Összedolgozzuk, majd hûtõbe tesszük. 1-2 órát állni hagyjuk, de ha lehet, akkor csak másnap tálaljuk, hogy az ízek összeérjenek.  



Folytats a blogon ... fozzunk-egyutt.blogspot.com/2014/01/k...

sponsored links

Keres?s