Kukorica krémleves
sponsored links
Nem, nem és nem! Nem tudok levest fotózni, krémlevest meg pláne nem! Igaz, nem is voltam ma ráhangolódva a fotózásra, de ez a leves annyira de annyira isteni, hogy muszáj megosztanom Veletek. Sajnos nem én találtam ki, hanem Katuci, ezúton is köszi! Kis túlzással 5 perc alatt kész és egy kis díszítéssel roppant látványos, szépszínû levest rittyenthetünk az asztalra. Viszont a mennyiséget duplázni, de méginkább triplázni illik, mert ez éppen, hogy csak 2 kis tányérka. Nem igazán tudtam, hogy milyen ízvilágot várjak egy olyan levestõl, aminek fõ alkotóeleme a konzerv kukorica, de rég csalódtam pozitívan ekkorát egy receptben:) Ráadásul egy kedves ismerõsöm is elkészítette a napokban és biztosított róla, hogy ez isteni, szóval hajrá, krémleves kukorica konzervbõl, szuper jóóó!
Hozzávalók:
1 konzerv kukorica ( nettó 260 gr)
5 dl alaplé ( lehet zöldség-vagy hús)
1 dl tejszín
1 kis fej vöröshagyma ...