Kr?mes gy?m?lcs?s uborkasal?ta
sponsored links
Nem tudom ki hogy van vele, de ebben a rekken? h?s?gben,
a nap nagy r?sz?ben mi csak hideget k?v?ntunk fogyasztani.
Sal?ta, gy?m?lcssz?sz, gy?m?lcsleves, minden beh?tve.
Ma p?ld?ul "kicsitm?sk?ppen" uborkasal?t?t.
A v?konyra szeletelt ubork?t, v?konyra szeletelt lilahagym?val
?s v?konyra szeletelt fokhagym?val kevertem ?ssze.
R?dobtam egy mar?k fekete ribizlit.
F?szereztem sok friss kaporral majd ?sszeforgattam a
habtejsz?nnel szel?d?tett g?r?g t?pus? joghurttal.
Csak fogyaszt?skor hintett?k meg s?val.
Nem ett?nk mell? semmi m?st, m?gis t?k?letesen el?g volt ?t ?r?ig.
Ja ?s reggeli sem volt a klasszikus ?rtelemben, viszont b?s?gesen ittunk folyad?kot:
vizet, probiotikus italt (meg k?v?t :).
Kr?mes uborkasal?ta
Hozz?val?k
?zl?s szerinti mennyis?gben
uborka
lilahagyma
fokhagyma
friss kapor
fekete ribizli
g?r?g tipus? joghurt
habtejsz?n (2 dl joghurthoz 3 ek habtejsz?n)
s?
- Mindent mostam, tiszt?tottam, felszeleteltem.
- A joghurtot a tejsz?nnel kr?mesre kevertem.
(?rdemes hozz? el?venni egy k?zi habver?t.)
Sz?pen minden ?sszekevertem ?s beh?t?ttem.
Fogyaszt?s el?tt kaporlev?llel ?s pici vir?gokkal d?sz?tettem.
Szeretetrehangoltan: