Korianderes-petrezselymes hal
sponsored links
Nagypénteken ettük ezt a finom halételt, de most a húsvéti "nagy zabálás" után is jó szolgálatot tehet ez a könnyû fogás. A pénteki napunk elég zûrös volt, mert még dolgoztunk és másnap korán már utaztuk is. A nagy kapkodásban benn felejtettem a sütõben a halat, ezért a zöldfûszerek kicsit megégtek a tetején. A fotózást sem vittem túlzásba, mert az éhes fiúk már az asztalon doboltak:)
Hozzávalók:
6 szelet Pangasius filé,
4 ek. olívaolaj,
2-3 gerezd fokhagyma,
1 citrom leve,
1 csokor korianderzöld,
1 csokor petrezselyemzöld,
só, bors.
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és egy tûzálló tálra fektetjük.Az olívaolajba belekeverjük a citromlevet, a péppé zúzott fokhagymát, a felaprított koriander és petrezselymet. Az egészet jól összekeverjük, és a halszeletekre öntjük. 200 fokos sütõben ...