Kolbásszal töltött csirke
sponsored links
Vettem egy pici csirkét sütni. Amikor meg akartam csinálni rájöttem, hogy ez fél fogunkra sem lesz elég. (Na jó, azért ez egy kicsit túlzás, de szerettem volna legalább két étkezést megoldani belõle, de erre esély nem volt a pipikét elnézve.) Hogy egy kicsit felhizlaljam, gondoltam, hogy betöltöm valamivel. Mivel én a májat nem szeretem, ezért a hagyományos májas töltelék szóba sem jöhetett, így azt találtam ki, hogy kolbásszal töltöm. És milyen jól tettem! A kolbásztól gyönyörû pirosra sült a csirke, és fantasztikus íze lett. A férjem pont akkor ért haza, amikor készen lett, és õ mondta, hogy az egész környéken érezni lehetett az illatát. Amikor belépett az ajtón, nagyon megörült annak, hogy az illat forrása a mi konyhánkban található.
Töltelék:
(A töltelék mennyiségét normál méretû csirke esetében duplázni kell!)
1 zsemle (vagy egy zsemlényi kenyérdarab)
1 fej hagyma
1 tojás
fél csomag petrezselyem
10 dkg parasztkolbász
só ...