Koktélrák pirítva ? salátával

2014-01-06

sponsored links

Hozzávalók és elkészítés egyben:koktélrákpirítva0

  • 25 dkg mélyhûtött koktélrákot kevés zsír hozzáadásával teflon serpenyõben tegyél oda pirítani
  • Alaposan fûszerezd meg: fokhagyma porral, erõs paprika porral vagy chilivel, õrölt borssal és sóval
  • Levet fog ereszteni a mélyhûtött rák, de addig süsd, pirítsd, míg elfõ róla minden lé és a fûszer rápirul a rákokra
  • 1 fej jégsalátát (más kedvedre való salátát is használhatsz!) és 1 nagyobb fej lila hagymát vágj fel karikákra -, a salátát keverd össze a lila hagyma karikákkal
  • Az egészre borítsd rá a pirított koktélrákot, keverd össze a salátával és a tetejét locsold meg egy kevés olíva olajjal
  • Tálaláskor, amennyi részt kiveszel a tányérra, azt locsold meg citrommal és szórd meg xukorral

koktélrákpirítva


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=20450

sponsored links

Keres?s