Koktélrák pirítva ? salátával
sponsored links
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 25 dkg mélyhûtött koktélrákot kevés zsír hozzáadásával teflon serpenyõben tegyél oda pirítani
- Alaposan fûszerezd meg: fokhagyma porral, erõs paprika porral vagy chilivel, õrölt borssal és sóval
- Levet fog ereszteni a mélyhûtött rák, de addig süsd, pirítsd, míg elfõ róla minden lé és a fûszer rápirul a rákokra
- 1 fej jégsalátát (más kedvedre való salátát is használhatsz!) és 1 nagyobb fej lila hagymát vágj fel karikákra -, a salátát keverd össze a lila hagyma karikákkal
- Az egészre borítsd rá a pirított koktélrákot, keverd össze a salátával és a tetejét locsold meg egy kevés olíva olajjal
- Tálaláskor, amennyi részt kiveszel a tányérra, azt locsold meg citrommal és szórd meg xukorral