Kicsit bonyolultabb
sponsored links
Bocsássa meg nekem a világ, de szeretem az egyszerû tésztát (imádom). Gyakran képes vagyok arra is, hogy a kifõtt tésztát, csak meglocsolom olívaolajjal, megszórom valami fûszerrel és kész. Mondhatnám egyszerû mint az 1×1.
Aztán bocsássátok meg nekem azt is, hogy a következõ tésztaételem egy kicsit bonyolultabb lett, ráadásul még húst is kell hozzá sütni (ejj, hát).
GYÖMBÉRES CSIBEFALATOK,
MOGYORÓS-ÉDESKÖMÉNYES TÉSZTÁVAL
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
35 dkg tagliatelle (széles metélt)
1 db édeskömény
10 dkg sótlan földimogyoró
1,5 dl fehérbor ...
35 dkg tagliatelle (széles metélt)
1 db édeskömény
10 dkg sótlan földimogyoró
1,5 dl fehérbor ...