Kecskesajtos-diós keksz
sponsored links
Mindenki fellélegezhet, visszatért a kecskesajtos, vége az ínséges idõknek. Képzelem, hogy aggódtatok:) Pedig nehéz hónapok voltak ezek, én mondom:) Na lényeg, tényleg jó, hogy újra van piac és ezzel együtt kecskesajt. Így végre elkészült ez a keksz is, amit még Meli barátnõm prezentált a karácsony elõtti sütipartira. Eredetileg Stahl recept, de ez legyen a legnagyobb baja. Haha:)
Hozzávalók kb. 30-35 db-hoz:
12 dkg vaj
20 dkg kecskesajt
1 tojássárgája
1 kk só
12 dkg liszt
10 dkg dió
1. A diót nagyon apróra vágjuk, vagy durvára aprítjuk. Kibélelünk két tepsit sütõpapírral és elõmelegítjük a sütõt 170 fokra.
2. A kecskesajtot felkockázzuk, a vajat kicsit megolvasztjuk...
Hozzávalók kb. 30-35 db-hoz:
12 dkg vaj
20 dkg kecskesajt
1 tojássárgája
1 kk só
12 dkg liszt
10 dkg dió
1. A diót nagyon apróra vágjuk, vagy durvára aprítjuk. Kibélelünk két tepsit sütõpapírral és elõmelegítjük a sütõt 170 fokra.
2. A kecskesajtot felkockázzuk, a vajat kicsit megolvasztjuk...